Nasjonaljubileum på Moster 1024-2024

Konsert «Vinding» i Moster gamle kyrkje

Date

jun 13., 2021

Time

19:00 - 20:00

Bli med på ei spanande, musikalsk oppleving i Moster Gamle kyrkje med Torbjørn Økland, Halvor Lillesund, Nils Økland og Gunn Gravdal Elton.

Gjennom sitt heilt unike prosjekt, gir desse glimrande musikarane deg ei heilt spesiell og spontan reise inn til ditt og deira innerste rom. Komposisjonane vert til der og då. Dette vert såleis ei heilt unik konsertoppleving skapt i Moster gamle kyrkje, ei av Noregs eldste kyrkjer.

Torbjørn Økland er kjent som gitarist i Vamp gjennom 23 år. Han er ein gudbenåda musiker som vekker heilt spesielle følelser hos lyttaren. I dag spiller han trompet og gitar for mange av dei aller største artistane vi har. Han spiller blant anna for Hanne Krogh, Helene Bøksle og Anita Skorgan – for å nevne noen. Han spiller også med Di Derre innimellom og er med i bandet Blest.

Halvor Lillesund er høyt utdannet akkordeonist og spiller trekkspill som få andre. Det er en opplevelse. Han er også fantastisk på piano og har vært kapellmester på flere større teateroppsetninger.

Nils Økland er en av Norge og Europas fremste innen sin genre, folkemusikk/jazz. Han har vunnet Spelemannsprisen og mottatt flere utnevnelser for sitt virke som en eminent kunstner og musiker.  Utgivelser med Nils Økland Band får glimrende kritikker. I Vinding spiller han hardingfele og fiolin.

Gunn Gravdal Elton er journalist og fotograf av yrke, men har lang bakgrunn som musiker, arrangør og komponist. Gunn har skrevet musikalene Albert og Leonie (2019) og Røldalsspelet «Den lange vegen» som har konsertpremiere 19. juni i år.Nasjonaljubileum på Moster 1024-2024