Nasjonaljubileum på Moster 1024-2024

Jubileumsfinalen «Himmelske tonar i 1000 år»

Date

jun 02., 2024

Time

21:30 - 23:00

VELKOMMEN TIL EIT MUSIKKSPEL KOR DU SJØLV VIL FÅ ANLEDNING TIL Å SYNGJE MED!

Søndag 2. juni kl. 21.30, skal himmelske tonar fylle Moster Amfi dirigert av orkesterleiar Arild Stav, for å feire dei tusen åra som har gått etter kristenretten blei satt. Foreningen Himmelske Toner har fått æra av å avslutte Jubileumsveka med ein formidabel konsert saman med nasjonale artistar – alle med solid bakgrunn og kjennskap til dei ulike sjangrane innan norsk folke- og kyrkjemusikk. Kjente songarar som Hanne Krogh og Inger Lise Rypdal vil synge oss gjennom vår historie, saman med lokale musikarar og solistar som Arne Kvarven og Ingebjørg Andrea Ådnanes. Kora Bremnes Kantori og Ad Libitum frå Sveio vil også vere med å gjere denne junikvelden i Moster Amfi til ein uforgløymeleg kveld!

 

I juni 2023 vart det i Nidarosdomen gjennomført ein storslått konsert med same tittel og konsept med eit prosjektkor på 180 songarar. Konserten blei utseld med tusen publikum tilstades.

Med dette ønskjer vi og Foreningen Himmelske Toner å invitere alle med på ei musikalsk historieforteljing – både som tilhøyrar og deltakar i allsongen, til å syngje alt frå kjende og kjære salmar, gospel og lovsong, men også mindre kjent materiale, frå tusen år tilbake i tid.

KJØP BILLETAR HER

Ps. Programhefte er inkludert i billettprisen.

Info til dei som er avhengig av nattferjer:

Til Bergen (frå Sandvikvåg): Kl. 00:50

Til Stavanger (frå Arsvågen): Kl. 01:30

Til Kvinnherad (frå Skjersholmane): Kl. 00:55

Arrangør: Foreningen HIMMELSKE TONER / M24


Nasjonaljubileum på Moster 1024-2024