Froddi & mannskapet

Kategoriar: Uncategorized @nb

Froddien er tilbake! Med nytt materiale tar han og mannskapet for seg distriktet sin industrielle historie fra seilskutetida og fram til oljealderen med songar som handlar om korleis Stavanger har blitt til av å foredla kontakten med havet. 

Her har du sjansen til å koma heilt tett på den unike Frode Rønli som formidlar vår felles historie med sin heilt spesielle evne til å leva seg inn i songane og forteljingane. Ein rock’n’roll historietime altså, med Gunnar Roalkvam som professor. Øystein Eldøy og Johan Egdetveit held stø musikalsk kurs, og Froddi blir laus kanon på dekk.

Dei som har skrive tekstane er Gunnar Roalkvam, Svein Tang Wa, Rudyard Kipling, Øystein Eldøy og Johan Egdetveit. Musikken er stort sett av mannskapet sjølv, samt Ragnar Bjerkreim og Svein Tang Wa.

Nokre klassikarar kan ein og vente seg!

 

På menyen vert det lubbesild & kalde «reve»!

Mat er å få kjøpt i Amfikafeen kr 130,–

 

Tid: kl.19.00

Stad: Moster Amfi – Amfikafeen

Billettar: 300,– på bomlo.net.

Aldersgrense 18 år!

Froddi og mannskapet plakat

Arr.: Moster Amfi med støtte frå Kystkultur no!