Helge Anglevik og Camilla Hallaråker

  • 17:00

Helge Anglevik og Camilla Hallaråker. Pianist: Harald Sævik

Helge Anglevik er frå Mosterhamn men bur i Stavanger. Han syng innafor mange sjangre og er mykje nytta som solist i bryllup og begravelsar i Stavangerområdet. Helge har tidlegare og vore med i musikalane Fame og Jesus Christ Superstar.

Camilla Hallaråker. Songen har alltid vore viktig for Camilla, og mykje av fritida hennar handlar om song og musikk. Ho har i mange år vore barnekordirigent, og delteke i ulike kor som songar. Camilla er utdanna innan «komplett sangteknikk». Nyleg var ho i studio og spela inn musikk som om kort tid blir å høyra på ulike streamingtenester. Camilla trivest best innan vise- og popsjangeren, men syng gjerne ei salme eller gospel innimellom. I tillegg til å opptre som solist ved ulike arrangement, har ho hatt eigne konsertar saman med bl. a. Helge Anglevik.

Harald Sævik er utdannet ved musikkonservatoriet på Bjergsted, og har og studert i Oslo og Trondheim. Han bor i Stavanger og jobber i Grødem kirke som menighetsmusiker, og underviser i piano på Sandnes kulturskole. Han har laget en mengde sanger, hvorav 10 er utgitt, og har i tillegg komponert en rekke klaverstykke.

Velkommen til stemningsfull konsert i Amfisalen!

Billettar på www.bomlo.net